Grondwerken

Als u een ervaren en betrouwbare partner zoekt voor het uitvoeren van al uw grondwerken bent u bij ons aan het juiste adres. Wij voeren allerhande grondwerken uit in opdracht van de overheid, projectontwikkelaars en andere professionele klanten, maar ook voor particulieren.

Grondig grondwerk

De start van elk project begint met een degelijke voorbereiding en communicatie met de klant. Wij zetten onze beste mensen en materialen in om de grondwerken snel en correct uit te voeren. Daarvoor beschikt onze firma over graafmachines die zijn uitgerust voor het zware werk als over minigravers die bijzonder handig zijn om op moeilijk bereikbare plaatsen te werken. Onze diverse machines zijn of kunnen worden uitgerust met handige hulpstukken zoals tilt rotators, verlengde armen, drilblokken,…


Van bouwplaats tot vijver

Onze klanten kunnen beroep op ons doen om een werf bouwrijp te maken, bouwputten uit te graven, het ophogen of aflagen van percelen, nivelleringswerken en alle andere mogelijke grondwerken.

Naast de openbare markt en industrie werken wij ook voor particuliere klanten. Aanleg van tuinen, opritten, nivelleren, omspitten, afgraven,… Is uw tuin moeilijk bereikbaar? Geen probleem voor onze minigravers en andere aangepaste machines.

Contacteer onze firma voor een vrijblijvende offerte voor het vakkundig advies en uitvoeren van al uw grondwerken!

Sterk in grond- en wegenwerk!

Vertel ons uw project en we geven u graag een gepaste offerte.