Recycling

Firma Boden beschikt niet alleen over gespecialiseerd materiaal, maar ook over de nodige certificaten om aan recycling te doen. Het scheiden, zeven, sorteren en verwerken van bouw- en sloopafval kan u met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Wij verwerken dit tot secundaire grondstoffen of voorzien een verdere afvoer in gecontroleerde afvalstromen.

Registreren én recycleren

Wanneer u de recycling van uw afval aan ons uitbesteed, gaan we het eerst zorgvuldig sorteren in een speciaal daarvoor bestemde loods. Van daaruit vertrekt alles in gescheiden fracties naar verwerkingsbedrijven of erkende stortplaatsen. Herbruikbare grondstoffen worden verder verwerkt tot secundaire grondstoffen. Als erkend recyclagebedrijf registreren wij alles wat binnenkomt en buitengaat. Daarvoor beschikken we ook over een gesofisticeerde weegbrug tot 60 ton.

Puin en beton breken

Met onze breekmachine kunnen we al uw puin en beton breken. Vanzelfsprekend voeren wij deze werkzaamheden uit volgens de geldende milieuwetgeving en onder toezicht van Copro, de overheidsinstantie die alles controleert en de nodige erkenningen en certificaten aflevert.

Ter plaatse recycleren

Naast de machines op onze bedrijfssite, hebben we ook een mobiele zeefmachine waarmee we ter plaatse op uw werf zeefwerken kunnen uitvoeren.

Via een schudbak en een laadschop kunnen we een eerste ruwe scheiding doen van zand en stenen. Met onze zeefmachine gaan we nog een hele stap verder in de recycling. Wij kunnen voor u afzeven met zeven van 80, 60, 20 of 10 mm.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van onze recycling!

Sterk in grond- en wegenwerk!

Vertel ons uw project en we geven u graag een gepaste offerte.