Wegenwerken

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare partner voor het uitvoeren van al uw wegenwerken, dan bent u bij Firma Boden aan het juiste adres. Naast professionele klanten, helpen wij u ook graag verder met uw particuliere aanleg.

Alle wegen leiden naar Boden

Binnen onze firma hebben we veel ervaring opgebouwd in het aanleggen en onderhouden van
wegen en de verschillende verhardingen.


Aanleg van wegen

Bij de ontwikkeling van een nieuwe verkaveling of de aanleg van openbare infrastructuur speelt de aanleg van de wegen een belangrijke rol. Ook de aanleg van nieuwe fiets- en voetpaden of parkeerstroken kan u ons toevertrouwen. Buiten de bovenbouw, verzorgen wij ook de onderbouw die bestaat uit de aanleg van rioolstelsels in diverse materialen. Wij blijven investeren in machines en rollend materieel om al deze wegenwerken zo efficiënt mogelijk te kunnen uitvoeren.


Afkoppelingen en rioolaansluitingen

Wij zijn tevens uw partner in het afkoppelen van uw woning. Hierbij wordt het afvalwater en regenwater op uw eigendom gescheiden om zo naar de openbare stelsels te kunnen afvoeren. Voor verschillende overheden plaatsen of renoveren wij ook de rioolaansluitingen op de openbare riolering.


Onderhoud van wegen

Naast de aanleg van nieuwe wegen voeren wij ook werken uit op bestaande wegen. Zo beschikken we over een wegenschaaf die we gebruiken om wegen op te schaven of funderingen gelijk te leggen. Voor verschillende partijen hebben wij onderhoudscontracten lopen voor het uitvoeren van kleine ingrepen.


Wegenwerken op maat

Wegenwerken is voor ons een heel ruim begrip. Zo hebben we ook al een speelplaats voor een technische school aangelegd of een enorme betonplaat gegoten voor de buitenopslag van materialen. Dat zijn geen klassieke wegen, maar de aanleg verloopt grotendeels gelijkaardig. Je zou het wegenwerken op maat kunnen noemen.

Op zoek naar een betrouwbare partner om wegenwerken uit te voeren? Alle wegen leiden naar Boden!

Sterk in grond- en wegenwerk!

Vertel ons uw project en we geven u graag een gepaste offerte.