Transport

Firma Boden investeert in het beste rollend materiaal om optimaal uw grond-, wegen- of waterbouwwerk te realiseren, maar onze vrachtwagens zijn ook inzetbaar om bij uw transport uit te voeren.

Een zorgeloos transport

Wanneer u bepaalde materialen van plaats A naar plaats B moet krijgen, kan u dit transport zonder zorgen aan ons toevertrouwen. Wij beschikken over meerdere trekker-opleggercombinaties met een laadvermogen van meer dan 30 ton. Daarnaast kunnen we onze diepladers gebruiken om bijvoorbeeld kranen of bulldozers probleemloos te vervoeren. Voor het transport van betonproducten beschikken we over een aangepaste kraanwagens, terwijl we grond aan- of afvoeren met onze grondwagens.


Uitzonderlijk vervoer

Uitzonderlijk vervoer Na de lengte 18,70 m met een maximum breedte van 3,5 m!

Wij zijn het ondertussen meer dan gewoon om uitzonderlijk vervoer te doen! Voor het transport van volledige machines of grote onderdelen beschikken we over een oplegger met een laadbed van 9,2 meter. Via een uitschuifbaar deel kunnen we dit nog eens 6 meter verlengen om lange stukken probleemloos te transporteren. Met de lengte van de zwanenhals (3,7 meter) inbegrepen, kunnen we zo machines en of onderdelen tot 18,9 meter vervoeren.

Neem vrijblijvend contact op om samen te bekijken hoe wij kunnen assisteren met uw transport!

Sterk in grond- en wegenwerk!

Vertel ons uw project en we geven u graag een gepaste offerte.